Pages: 1 ... 5 6 [7] 8   Go Down
Print
Author Topic: Pomoc svima na hrvatskom jeziku  (Read 13615 times)
3rdman
Newbie

« Reply #90 on: December 05, 2011, 12:10:20 pm »

Prije 2 godine MED500X je bila odlična sprava, ali ga je kako zelja55 kaze, vrijeme pregazilo. Nešto će morati drastično promijeniti da bi održali korak sa ostalima, jer ni X2 ne pruža "ono" nešto više. Za mene je najveća mana platforme slaba podrška internet servisima. Ako ga usporedim sa popocorn proizvodima, mede8er jako zaostaje. Imao sam par dana na posudbi popcorn A210 i oduševio me sa automatskim ažuriranjem kataloga filmova, apps marketom, pristup youtube, torrent klijent, brzinom (video wall leti), iphone/android remote..... U biti sve ono što mi fali na 500X.

Sada čekam da medonja crkne ili da me ulovi žuta minuta, pa da se prebacim na popcorn ili nešto bolje.

R.I.P. MED500X  Cry
zelja55
Active Member
*

« Reply #91 on: December 06, 2011, 09:38:55 pm »

Istina mislim da če ih android uređaji pregazit,ko ima android mob. zna o čemu pričam mogučnosti su onda skoro beskrajne
mickey38501
Newbie

« Reply #92 on: April 11, 2012, 06:39:12 pm »

Pozdrav iz Zagreba!

Ako može neki link za postavke umrežavanja Mac Lion 10.7.3 ili Mountain Lion i mede8er 500x...Hvala...
gtrifun
Newbie

« Reply #93 on: May 05, 2012, 10:56:18 am »

Pozdrav..
dobio sam na poklon med500x na poklon,sve super radi ali nikako da se snađem oko media wall,skinuo sam Y2M sve napravio kako je u njemu opisano ali nesto krivo radim,nikako da postavim u taj video wall u meder8er-u svoje filmove i serije.
Da li treba uredaj biti spojen sa Pc-om kada stisnem "copy to meder8er"Huh
Da li mi moze te pomci oko toga kako da to napravim,sto mi je ciniti..
Hvala
« Last Edit: May 05, 2012, 11:25:54 am by gtrifun » Logged
Neven
Newbie

« Reply #94 on: May 06, 2012, 09:24:29 pm »

Pozdrav..
dobio sam na poklon med500x na poklon,sve super radi ali nikako da se snađem oko media wall,skinuo sam Y2M sve napravio kako je u njemu opisano ali nesto krivo radim,nikako da postavim u taj video wall u meder8er-u svoje filmove i serije.
Da li treba uredaj biti spojen sa Pc-om kada stisnem "copy to meder8er"Huh
Da li mi moze te pomci oko toga kako da to napravim,sto mi je ciniti..
Hvala
Nije mi baš jasno što te muči. Gdje se nalaze filmovi koje pokušavaš dodati u VW? Inače procedura je da u media exploreru odeš na folder di su ti filmovi (ne u njega, nego kursor postaviš na njega), stisneš tipku Menu i odabereš ono nešto što izgleda kao tablica. Nakon toga se prebaciš u VW i folder bi ti se trebao pojaviti. Kada ga odabereš imaš Video Wall.
gtrifun
Newbie

« Reply #95 on: May 09, 2012, 07:28:11 pm »

Uspio sam  Grin...da li ima naznake da ce izaci neki novi firmware za med500x,sto bi bilo kad bi se instalirao od med500x2 ,recimo ovaj novi v2.0.7?Huh
Neven
Newbie

« Reply #96 on: May 10, 2012, 07:28:31 am »

Uspio sam  Grin...da li ima naznake da ce izaci neki novi firmware za med500x,sto bi bilo kad bi se instalirao od med500x2 ,recimo ovaj novi v2.0.7?Huh
Drago mi je da si uspio.
Novi FW za 500x više neće izdavati, barem su tako rekli, a i koliko se trude mislim da ih ova platforma više ne zanima. Barem da onda daju u public domain, a ljudi bi sigurno čudo napravili iz ovoga što oni kažu da je problem s SDK. FW za med500x2 ne možeš instalirati u med500x jer se radi o različitim platformama s različitim HW. To su dva potpuno različita uređaja.
gtrifun
Newbie

« Reply #97 on: May 11, 2012, 07:25:37 am »

A valda ce dopustiti naradu nek se igra  Grin...ako mozes pomoci oko onoga u video setting kako najbolje nastimati onaj kontrast,brightness..itd kod mene stoji sve na 25 i u audio settings da li da stavim na passthrough???
LP
Neven
Newbie

« Reply #98 on: May 12, 2012, 10:10:45 am »

A valda ce dopustiti naradu nek se igra  Grin...ako mozes pomoci oko onoga u video setting kako najbolje nastimati onaj kontrast,brightness..itd kod mene stoji sve na 25 i u audio settings da li da stavim na passthrough???
LP
To ti zavisi od telke. Ja ima Panasonicovu plazmu i u Medu mi je sve default. Štelem sliko i postavke na telki. Za audio postavke pak zavisi što ti je audio output. Ja imam recevier i hdmi i spdf postavke su mi na passtrough jer imam uređaj koji će zati playati sve što mu Medo pošalje. Ukoliko imaš telku koja nema nikakav decoder ili receiver, onda postavi na downmix, pa će ti Medo sve sažeti u stereo. Uglavnom downmix ti služi da multichanel zvuk možeš čuti na klasičnom stereo uređaju.
kile
Newbie

« Reply #99 on: May 15, 2012, 11:32:59 pm »

Pozdrav svima!

Prije tjedan dana kupio sam med400x2, tek sam u fazi otkrivanja jer mi je ovo prvi media player i za sada je sve ok osim jedne stvari. Na ni jedan nacin ne mogu namjestiti titlove da prikazuju hrvatska slova. Umjesto njih, prikazuju se neki azijski simboli.
Da li je to softverski problem ili ja to ne znam namjestiti Smiley ?
Uzasno frustrirajuce....

Zahvaljujem unaprijed i nadam se pomoci.
FileFixer
Newbie

« Reply #100 on: May 22, 2012, 12:34:14 am »

Zna li netko kako raspakirati fajl od firmware-a? Da li je to yaffs format ili nešto drugo?
Vidim da imaju 2 firmware-a, jedan je sa HD audiom, a drugi bez... U čemu je kvaka?

btw... Titlovi su dobri, bijeli sa crnim rubom, ali su trebali ostaviti sjenu na njima.
dange
Newbie

« Reply #101 on: August 14, 2012, 12:43:07 am »

Bok..imam 400x i fw 4.0.4
Sad
Problem je sta mi se cesto dogada da npr.. Gledam film i odjednom film se baci na neko vrijeme unatrad i to traje par sekundi, i potom se vrati tamo di bi trebao biti po normali, a titlovi ostanu po reguli, znaci, Kad se sve vrati titlovi zure te tri sekunde, i tako par putA u filmu..di je problem..
kobra
Newbie

« Reply #102 on: August 24, 2012, 09:06:55 am »

Pozdrav svima!

Prije tjedan dana kupio sam med400x2, tek sam u fazi otkrivanja jer mi je ovo prvi media player i za sada je sve ok osim jedne stvari. Na ni jedan nacin ne mogu namjestiti titlove da prikazuju hrvatska slova. Umjesto njih, prikazuju se neki azijski simboli.
Da li je to softverski problem ili ja to ne znam namjestiti Smiley ?
Uzasno frustrirajuce....

Zahvaljujem unaprijed i nadam se pomoci.
Pozdrav, imao sam sličan problem sa svojim 500x2, sad vjerujem da imaju približno iste opcije...
Stvar ti je u tome što ti je uključena opcija automatskog prepoznavanja jezika u meniju (ne znam točno kako je na engl.) moraš ju isključit i onda će šljakat...zvao sam u Zagreb lika koji radi u firmi koja je dobavljač za hr pa mi je objasnio da ta opcija baš ne šljaka kako je zamišljeno..
mavu
Newbie

« Reply #103 on: September 25, 2012, 01:56:09 pm »

Pozdrav svima.
Evo ja jučer kupih novu spravicu (med1000x3d) i odmah krš i lom.
Na početku se uredno pojavio početni ekran, a ja htjedoh prebaciti na hrvatski, i uspio.
Zatim ugasio i od tada samo se pojavljuje ekran na kojem su veeeeliko napisani e8e i ništa ne radi.
Što napraviti?
Probao sam napraviti povratak na tvorničke postavke međutim to ne radi (ištekao napajanje, pričekao par sekundi, uštekao napajanje i istovremeno pritisnuo i držao tipku on/off najmanje 20 sec. i ništa. Ponavljao postupak nekoliko puta. 
Čovjek u Ronisu veli neka mu donesem i da će oni to odnijeti na servis na updatanje (došao je s verzijom 1.0). i da sam drugi kome se to dogodilo od mogućih osam ili devet koliko je uređaja prodano kod njih.
I ima li netko prodecuru za siguran update novog firmwera??
Unaprijed zahvalan.
Mede8er1
Administr8or
Hero Member

« Reply #104 on: September 25, 2012, 02:11:00 pm »

mavu

Molimo ažurirati firmware preko hitnom postupku

Koristite Version V1.0.3 - 21 September2012
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,9142.0.html

hitnom postupku
Preuzmite najnoviju Mede8er Firmware iz www.mede8erforum.com. Unzip ili Unrar ili se pridružiti sa HJ Split i da će naći jednu datoteku pod nazivom install.img. Kopirajte ovu sliku na korijenski direktorij Flash Drive. Uključite flash pogon u Mede8er. Isključite struju na X2. Uključite napajanje utičnica leđa i držite tipku ON / OFF na Mede8er (ne daljinski) dolje za 15sec, a zatim puštanje na slobodu. Nakon firmware je provjerena (+-5-10sec) počet će se ažurirati. Vidjet ćete ažuriranja napredak na TV-u. Nemojte ukloniti napajanje tijekom Firmware Update postupku.

Mede8er1

Mede8er1
The Greatest Show on Earth
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8   Go Up
Print
Jump to: