Author Topic: Pomoc svima na hrvatskom jeziku  (Read 55613 times)

Offline zculic

  • Newbie
  • Posts: 6
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: Pomoc svima na hrvatskom jeziku
« Reply #135 on: June 30, 2015, 05:54:12 pm »
I slova su proradila: hrvatski-srednjoeuropski i pokrenuti film od početka! Da ima mušica, ima, ali ipak za sada sve radi OK.

Offline zvrle75

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: Pomoc svima na hrvatskom jeziku
« Reply #136 on: July 20, 2015, 07:46:50 pm »
Molim pomoc imam med8er 1000 x3d i nece mi vise skidati titlove a prije je bez problema sve radilo tj. Titlovi rade ali kad mi nekad ne pasu ja ih skinem s med8erom

Offline zvrle75

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: Pomoc svima na hrvatskom jeziku
« Reply #137 on: July 20, 2015, 07:48:20 pm »
Molim pomoc imam med8er 1000 x3d i nece mi vise skidati titlove a prije je bez problema sve radilo tj. Titlovi rade ali kad mi nekad ne pasu ja ih skinem s med8erom  ali sada nece da radi

Offline pbozanic

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: Pomoc svima na hrvatskom jeziku
« Reply #138 on: January 05, 2016, 10:17:11 pm »
Pozdrav,

instalirao sam novi firmwale V4.0.2 i nakon toga nemogu se spojiti s uređajem na internet.
Dali mi tko može pomoći

Offline tkoucinauci

  • Newbie
  • Posts: 33
  • Helpful Contribution Status: +1/-0
Re: Pomoc svima na hrvatskom jeziku
« Reply #139 on: January 05, 2016, 10:26:59 pm »
Poslije updejta je i meni jednom pravio problem. Resetiraj switch ako ga imaš i router. Također postavi fiksnu ip adresu na medereru

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk


Offline mickey38501

  • Newbie
  • Posts: 11
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: Pomoc svima na hrvatskom jeziku
« Reply #140 on: July 18, 2016, 05:54:38 pm »
Pozdrav

Imam pitanje,dobio novi ZTE ZXDSL 931VII Tcom router i sad mi se umjesto Client ID u Hanewin NFS
serveru pojavi Ip adresa Mede8era(1000x3d).Prije na Amisu uvijek je bilo pod client id ime (koje sam mu
zadao u smb postavkama).Jel to problem i zna li tko kako postaviti router?

                                                                                                       Hvala