Author Topic: The website has changed.  (Read 641 times)

Offline chelsea4023

  • Newbie
  • Posts: 28
  • Helpful Contribution Status: +6/-0
The website has changed.
« on: March 05, 2020, 11:33:36 AM »
Hi,
I am not sure if anybody has the same problem as me, but the Website for Mede8er Forums has totally changed.
I now have a list of headings on a plain white background instead of the nicely laid out Format in different
shades of blue with boxes and different sections. I am currently on Windows 7, but I get the same problem on
my laptop which has Windows 10 installed. Any help to get the Website appearing as it was before would be
greatly appreciated.
Chris   

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 394
  • Helpful Contribution Status: +203/-55
Re: The website has changed.
« Reply #1 on: March 06, 2020, 10:21:20 AM »
The forum had a default format when it first moved to  another server host. But it was soon changed to  what is  normal.  It working OK for me. Something in your chain is using cached web pages. 

Offline APMichael

  • Newbie
  • Posts: 25
  • Helpful Contribution Status: +1/-1
Re: The website has changed.
« Reply #2 on: March 06, 2020, 03:35:44 PM »
The problem is the mix of https and http. The site uses SSL, but all media content is still accessed via http without SSL. My Firefox blocks this and therefore the page seems to have no design anymore. You can disable this blocking by clicking on the small lock symbol. But in the long run all links should be changed to https.
Mede8er MED600X3D (V4.0.2-6April2016-p2), Denon AVR-2310