Author Topic: TV scraper not showing images  (Read 8548 times)

Offline Superbob

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
TV scraper not showing images
« on: September 15, 2017, 09:16:33 am »
Hi everyone, in the last couple of days I've been having trouble with the TV series scraper. It scrapes all the information except the images (series folder, season folder & episode images). It still sends jpg images to the hard drive but they're all 0kb. Anyone else had this happen recently?

Offline Protector

  • Newbie
  • Posts: 10
  • Helpful Contribution Status: +1/-0
  • iR0b0t
Re: TV scraper not showing images
« Reply #1 on: September 15, 2017, 09:43:18 am »
have the same issue here

Offline Spe115

  • Active Member
  • *
  • Posts: 62
  • Helpful Contribution Status: +1/-1
Re: TV scraper not showing images
« Reply #2 on: September 15, 2017, 09:52:30 am »
Here too
PC with Windows 10 Pro
Med1000X3D
Harman Kardon AVR161
Connected via TP-LINK TL-SG1005D and TP-Link SG1008D Gigabit switches
LG 42LF2510 tv

Offline mickey38501

  • Newbie
  • Posts: 15
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #3 on: September 15, 2017, 07:31:17 pm »
Same to me,movies working ok,tv series empty images,in some cases scraper freezing(internal hd),
i l try everything reset,oldest firmware,čatest firmware,DNS,router settings,format internal hd(its new).
Nothing.

Offline Protector

  • Newbie
  • Posts: 10
  • Helpful Contribution Status: +1/-0
  • iR0b0t
Re: TV scraper not showing images
« Reply #4 on: September 15, 2017, 07:41:02 pm »
Could it be similar issue than this previous problem?
http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,18765.msg114843.html#msg114843

Offline mickey38501

  • Newbie
  • Posts: 15
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #5 on: September 15, 2017, 07:49:57 pm »
Yes,i think how i said,tried everything and nothing...This is not Mede8er error.

Offline Spike30

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #6 on: September 15, 2017, 09:22:20 pm »
Also Have The Same Problem, did it happen before?  Maybe it's just temporary?

Offline mickey38501

  • Newbie
  • Posts: 15
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #7 on: September 15, 2017, 09:30:01 pm »
To me never,1000X3D is my second Mede8er.

Offline Spike30

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #8 on: September 15, 2017, 09:37:37 pm »
if a lot of people have this problem a solution will follow i think!

Offline Superbob

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #9 on: September 15, 2017, 10:54:45 pm »
Thanks for all the responses guys, glad it's not just me. I'm guessing it may be a tvdb issue considering movie scraping is still working properly. Hopefully a fix will come along soon.

Offline DWoodhouse

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Helpful Contribution Status: +1/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #10 on: September 16, 2017, 12:21:27 pm »
Same issue here; movie scraper still works, just the tv scraper not saving images correctly

Offline Spike30

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #11 on: September 17, 2017, 11:47:11 am »
I think this problem is for everyone, if any of you guys have a solution please tell me...

Offline helmi

  • Newbie
  • Posts: 22
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #12 on: September 17, 2017, 08:51:50 pm »
Same issue here

Offline Protector

  • Newbie
  • Posts: 10
  • Helpful Contribution Status: +1/-0
  • iR0b0t
Re: TV scraper not showing images
« Reply #13 on: September 18, 2017, 04:06:20 am »
In the mean while I'm using Sonarr to do the scraping for me.
Settings>Metadata:
Emby: disabled
Roksbox: Episode Images
WDTV: Series Images, Season Images
KODI: all on since I also use my 1000X3D as a NAS source for a bunch of Kodi clients.

Offline Siull

  • Newbie
  • Posts: 5
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: TV scraper not showing images
« Reply #14 on: September 18, 2017, 08:12:54 am »
I have the same problema, but .... I think this will be worst. In the TVDB comunity are ready to thange API versión, and I am not sure that our Mede8er work with it.
https://forums.thetvdb.com/viewtopic.php?f=3&p=119463#p119463

What do you think??