Author Topic: Image problem V4.0.2 - 6April2016 - MED1000X3D  (Read 1582 times)

Offline DeathCharge

  • Newbie
  • Posts: 7
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Image problem V4.0.2 - 6April2016 - MED1000X3D
« on: November 15, 2016, 06:43:53 pm »
Image problem V4.0.2 - 6April2016 - Beta -X3D Series - MED1000X3D

Hi guys,

I installed the new firmware today V4.0.2 (V4.0.3) and downgraded once more to X3D_Series_V4.0.0_2Jan_2015. This due to the reason that every illustration (image, photo) don't play fullscreen on my tv screen. V4.0 has no problem with this whatsoever. It varies from camera files to plain simple media files in format .jpg/jpeg or .bmp. The thumbnails no issues on all versions.

Another thingie is, which I do not encounter on V4.0, is that the hdmi source switches on and off on a irregular basis.

Did do a search on the forum, couldn't find the answer. Apologies if I overlooked.

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 222
  • Helpful Contribution Status: +192/-53
Re: Image problem V4.0.2 - 6April2016 - MED1000X3D
« Reply #1 on: November 15, 2016, 07:07:15 pm »
That sounds like Auto Refresh changing to HD. TV's only autofill the screen with SD material.

Offline Maasbommel

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 11 503
  • Helpful Contribution Status: +51/-8
Re: Image problem V4.0.2 - 6April2016 - MED1000X3D
« Reply #2 on: November 18, 2016, 04:25:23 pm »
Read the  Mede8er 400X/500X Beginners Guide
or Mede8er 500X2/400X2/450X2 Beginners Guide

Also check the Couto X3D Newbies Guide first.

Please don't PM me but post on the forum.