Author Topic: Feedback for V3.0.5 - 22Oct2014 Beta for ME500X2, MED450X2/S, MED400X2/S New  (Read 18365 times)

Offline DWoodhouse

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Helpful Contribution Status: +1/-0
I have the same problem as mentioned earlier:

1. Upon selecting say google, one has difficulty scrolling to the appropiate inpout box as the address bar header pops up and goes away repeatedly during scrolling. The counter movement of the screen and scroll action is very irratating. Using Med2key as input device.

This pretty much makes it impossible to click links with the med2key's mouse pointer, other than tab to a link manually and enter it (making the med2key wireless keyboard useless).
This does not only affect google but all sites.

Previous Beta did not have this issue

Offline Seba28

  • Active Member
  • *
  • Posts: 73
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Is there a issue with shortcuts and favourites?
I've added a network shortcut. From in the shortcut a added a few favourites (folders)
When I go to favourites I see the folders but they are empty??
When I go manually to the network shortcut created I see same folders but with all media in it..

Suggestions? Didn't had that with 3.0.3

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 225
  • Helpful Contribution Status: +193/-54
Check the Global Media Filter on the menu when using an "empty" favourites  folder .  is it set to All?

Offline Seba28

  • Active Member
  • *
  • Posts: 73
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Will check.. but the favourites folder shows empty.. but the folder isn't empty.. thats just it. When you go to same folder through shortcuts I see all media. I will check that setting. Its weird because I do not have that on my other streamer with 3.0.3

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 225
  • Helpful Contribution Status: +193/-54
Upgrading the firmware can result in that  filter having  the wrong setting.

Offline msmilde

  • B8a Tester - X2
  • Active Member
  • ****
  • Posts: 73
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
I'm having issues playing DVD from Jukebox... they fail to start

Offline dragonator

  • Newbie
  • Posts: 7
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Hello, I recently updated to 3.0.5 and I noticed that when I play blurays and select DTS sound, my reciever does not detect DTS audio. With earlier FW, DTS plays normally. Does anyone experience the same problem ?

edit: when i play MKV with DTS sound, the reciver detects DTS normally.

edit 2: at the end, the problem was with the sound settingsof the Mede8er. In Audio -> Surround Sound was at  Don't Care option, when i select AC3, all works normally. (hope this info will be useful to someone)
« Last Edit: March 23, 2015, 06:44:15 pm by dragonator »

Offline rodoshka

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Helpful Contribution Status: +0/-0

 Will have an opportunity to play “HEVC/H.265“?! ;)

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 225
  • Helpful Contribution Status: +193/-54
No...the codecs are  hardwired.

Offline Mede8er1

  • Administr8or
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 3 766
  • Helpful Contribution Status: +100/-24
Locked - new release

Mede8er1
The Greatest Show on Earth
Read the user Guides
http://www.mede8er.com/mede8er_support_user_guides.htm