Author Topic: Feedback for - V3.0.4 - 22May2014 for ME500X2, MED450X2/S, MED400X2/S  (Read 6966 times)

Offline Mede8er1

  • Administr8or
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 3 758
  • Helpful Contribution Status: +98/-22
Please post your feedback here


Mede8er1

Mede8er1
The Greatest Show on Earth
Read the user Guides
http://www.mede8er.com/mede8er_support_user_guides.htm

Offline Brahiewahiewa

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Tx, for fixing the internet radio issue ;o)

Offline woodrow2

  • Newbie
  • Posts: 14
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Thanks for the update. And always, appreciate that you are one of the few, who pay mind to your older machines.
That why I updated from an X to an X2. It's rare, that kind of customer service  :).

Offline Ronaldk

  • X3D Skin Designer
  • Experienced Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Helpful Contribution Status: +7/-1
This firmware causes a display overlay bug on TV Series folders as reported here:

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,14461.new.html#new

Fortunately not a major issue.

Also the movie counter on movie jukebox with large numbers are cropped. e.g. movie 1120/1830 in the jukebox list is displayed as 1120/18

Mede8ers: MED600x3D, MED450X2, MED500X
Amplifier: Pioneer SC-LX57
TVs: LG 55LA6210, Samsung UA40EH5300, Sony 46"
Network devices: Netgear gigabit switches, WD MyBookLive, Windows 8.1 PC with drive bender for file serving via Samba.

Offline eentje

  • B8a Tester - X2
  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 368
  • Helpful Contribution Status: +3/-3
  • there aint noboby like eent :)
i have pointed out this overlay bug earlier. been there for last two versions. happens only the first time u start up. if u navigate back it displays correctly.

figured it might be because my fanart.jpg was two big in size.  tested smaller same result so i guess iTS a cashing issue. would be ace if it gets fixed
-- med500x2 --synology ds1512+ 2x3tb + 1x4tb 1x 6tb  -o onkyo htr-380 reciever

www.thetvdb.com contributor

Offline bugmenot

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Helpful Contribution Status: +0/-2
Would be nice if i could have an actual [CENSORED]ing download link that works, amateurs.

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 218
  • Helpful Contribution Status: +190/-53
Would be nice if i could have an actual [CENSORED]ing download link that works, amateurs.



You where just unlucky. You wanted to  download when  the .org server had problems. It is now back  for me.

Offline osvanberg

  • Experienced Member
  • **
  • Posts: 110
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Would be nice if i could have an actual [CENSORED]ing download link that works, amateurs.
What a nice and friendly attitude you got mate. Nice of you.......

Skickat från min GT-I9195 via Tapatalk
-MED400X2
-Network cable to Win7 x64 PC
-Samba share, Workgroup AND/OR My shortcuts add IP number
-ON/enabled = Boot to Favorites, Slideshow, Auto view
-OFF/disabled = Jukebox, Watch indicator, Resume last played, NAS, BD menu & DLNA
-Router, ASUS RT N56U
-FW latest installed w emergency procedure
-Router & X2 power-cycled after FW upgrade
-Optical audio out + HDMI video out

Offline Geoffry

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: Feedback for - V3.0.4 - 22May2014 for ME500X2, MED450X2/S, MED400X2/S
« Reply #8 on: August 04, 2014, 10:42:34 pm »
Hey,
I'm having some troubles since I updated my firmware.
Starting up works just peachy as always. My 400X2S loads my Jukebox+, I get to see my videowall just perfectly.
After selecting and watching a movie from my collection (even for just a few seconds) returning to the Jukebox turns my mede8er to a bit of a mess:
- at first there are no more thumbnails in the videowall, just the standard folder
- selecting any folder does not take me to the movie, it sets mede8er in a loop
- exiting Jukebox+ and returning to it leaves me with either login fails or an empty screen with no movies
I need to reboot to get everything working again.

Any suggestions?