Author Topic: Feedback for - V3.0.2 - 18Feb2014 for ME500X2, MED450X2/S, MED400X2/S XXX Latest  (Read 12189 times)

Offline Mede8er1

  • Administr8or
  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 3 739
  • Helpful Contribution Status: +94/-21
Please post your feedback here.


Mede8er1

Mede8er1
The Greatest Show on Earth
Read the user Guides
http://www.mede8er.com/mede8er_support_user_guides.htm

Offline Voodoo

  • B8a Tester - X2
  • Active Member
  • ****
  • Posts: 67
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Quote
NOTE: Old X2 skins are not compatible with V3.0.2 and up. Coloured Thumbnails are compatible.
Just use them on their own or add them to ThatTheme! by Lock for the X2
I have been playing with the 3.0.2 beta and I just want to thank all involved for the work that went into this final 3.0.2.

I can confirm that the Coloured Thumbnails still work as well as the Film-strip Thumb Series focus frames and  green tick IMAGE_MEDIA_LIBRARY_WATCHED_FOCUS.png (Way easier to see than the default white eyes) that I got from an x3 theme.

Must say that ThatTheme! is really nice. I frankensteined it for my own use and it looks cool.  8)

Only thing I noticed is that the IMAGE_COMMON_LOGO.png does not stick. It reverts to the old image.

Hope to see more new Themes.  ;D
« Last Edit: February 18, 2014, 06:49:10 pm by Voodoo »

Offline wallygator

  • Newbie
  • Posts: 14
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Does it mean that the 3.0.2 skin format is different from both the previous formats for X2 and the current formats for X3D?

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 128
  • Helpful Contribution Status: +189/-52
There are fewer home screen "buttons" as a consequence of removing the realtek search options. The x3d still has Youtube due to it's support for players that can install in flash.
« Last Edit: February 19, 2014, 10:57:46 am by jer1956 »

Offline marcepa

  • B8a Tester - X2
  • Active Member
  • ****
  • Posts: 95
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
I liked very much the ChicPad_skin. Is it possible to get a version working on the 3.0.2 beta version? That would be nice.
 :)

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 128
  • Helpful Contribution Status: +189/-52
go to  where you downloaded it  and request the change.  Few skin developers will even  be aware of the change in layout.

Offline marcepa

  • B8a Tester - X2
  • Active Member
  • ****
  • Posts: 95
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Thanks a lot. I'll do that.
:)

Offline marcepa

  • B8a Tester - X2
  • Active Member
  • ****
  • Posts: 95
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
I did it but unfortunately I can't post my request because the thread is protected (http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,8363.msg52865.html#msg52865).

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 128
  • Helpful Contribution Status: +189/-52

Offline Sten1972

  • Active Member
  • *
  • Posts: 66
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
I'll ask again since I haven't got any reply.

Why do all new firmware updates has to be done in "emergency mode"? I hate to change settings, add shortcuts, add favourite folders and so forth on my 3 Mede8er's. Especially since I don't have the same settings on them. And "Save config" doesn't seem to work on a USB stick or SD memory card.
 :(

Edit: The USB stick I tried to use for "save config" was not writeprotected or damaged but didn't work anyway. I changed to a different model from the same brand and then it worked fine.
« Last Edit: February 20, 2014, 09:12:50 am by Sten1972 »

Offline eentje

  • B8a Tester - X2
  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 368
  • Helpful Contribution Status: +3/-3
  • there aint noboby like eent :)
I'll ask again since I haven't got any reply.

Why do all new firmware updates has to be done in "emergency mode"? I hate to change settings, add shortcuts, add favourite folders and so forth on my 3 Mede8er's. Especially since I don't have the same settings on them. And "Save config" doesn't seem to work on a USB stick or SD memory card.
 :(

i have always saved a config to usb and reload it after. so ensure the usb drive is write enabled
-- med500x2 --synology ds1512+ 2x3tb + 1x4tb 1x 6tb  -o onkyo htr-380 reciever

www.thetvdb.com contributor

Offline copyer

  • Active Member
  • *
  • Posts: 71
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
So i installed it from v302 14 feb , and the internet radio didnt work right.
If i select a station, it wont go to the next stage... the medi8er icon spins around en around but noting happens..
That is all i found , movies and music plays fine...
[500x with FW V404], [500x2 with FW V302] hd500gb intern, 1Tb extern, 2 TB extern
Receiver: HarmanKardon 135
Tv: Philips 37pfl6606 led
Cisco 3925 [all in one router]

Offline jer1956

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 17 128
  • Helpful Contribution Status: +189/-52
So i installed it from v302 14 feb , and the internet radio didnt work right.
If i select a station, it wont go to the next stage... the medi8er icon spins around en around but noting happens..
That is all i found , movies and music plays fine...


Change the DNS setting...it's the cause of most user specific problems that are not global. That means Internet Radio works when  tested by those who  are aware of the possible DNS issue.
« Last Edit: February 20, 2014, 09:59:49 am by jer1956 »

Offline ProTV

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
I have a 450x2 with the firmware version 3.02.
The box not work properly.
- Google app is not bad, but i missing the browser function
- Internet app not working by me
- iptv function is not implemented. When i try to start iptv from a file, the box make a restart

Offline Maasbommel

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 11 503
  • Helpful Contribution Status: +51/-8
I have a 450x2 with the firmware version 3.02.
The box not work properly.
- Google app is not bad, but i missing the browser function
-> use one of color function buttons on the remote to get the browser input line. See the user manual picture of remote.
- Internet app not working by me
-> please provide more details
- iptv function is not implemented. When i try to start iptv from a file, the box make a restart
-> X2 has no .iptv function, only X3D has.
Read the  Mede8er 400X/500X Beginners Guide
or Mede8er 500X2/400X2/450X2 Beginners Guide

Also check the Couto X3D Newbies Guide first.

Please don't PM me but post on the forum.