Author Topic: MED600X3D network share not showing up  (Read 2289 times)

Offline gatygun

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
MED600X3D network share not showing up
« on: August 30, 2013, 08:58:08 PM »
Hello

I just bought a  MED600X3D with a remote keyboard for 195 euro's. Got it at a discount.

I installed everything correctly and everything works well.

But somehow the  MED600X3D doesn't show up in my network list at all. My old mediaplayer showed up there and i could write from my pc towards the external harddisk connected on the mediaplayer movie files.

I use windows 7 ultimate.

Anybody got a idea what is wrong or needs to be done to get this working?

edit

the only thing that i see is:

"multimedia devices" X3D when i press on my windows media program starts up ( so that's not it ). and x3d: realtek media render at "other devices' but when i press on it nothing happens other then a window that says made by intel.

Anybody got a idea?
« Last Edit: August 30, 2013, 09:13:33 PM by gatygun »

Offline Maasbommel

  • Global Moder8or
  • M8er Addict
  • *****
  • Posts: 11 503
  • Helpful Contribution Status: +51/-8
Re: Re: MED600X3D network share not showing up
« Reply #1 on: August 30, 2013, 10:08:45 PM »
Have you set samba to on in setup?
Also be sure your USB disk has a volume name.
« Last Edit: August 31, 2013, 05:33:51 AM by Maasbommel »
Read the  Mede8er 400X/500X Beginners Guide
or Mede8er 500X2/400X2/450X2 Beginners Guide

Also check the Couto X3D Newbies Guide first.

Please don't PM me but post on the forum.

Offline gatygun

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Helpful Contribution Status: +0/-0
Re: MED600X3D network share not showing up
« Reply #2 on: August 31, 2013, 08:36:09 AM »
Thanks alot i enabled samba and now it works perfectly like i should be.

Again thanks a lot.